Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a C és a D meghajtó laptopo...

Ha a C és a D meghajtó laptopon külön van választva de a gép le lett formázva és utánna egybe lett rakva a 2 meghajtó (tehát csak a "c" létezik akkor előfordulhat az hogy az újra letöltött játék nem indul el?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 14:52
 1/3 anonim válasza:
Ha újra lett rakva a windows akkor már nem hiszem hogy meglesz a játék egyeltalán, mivel felülírja azt a meghajtót, amin a windows van, vagy amelyikre telepíted. Ha nincs biztonsági mentés akkor elveszett valószínűleg.
2017. ápr. 15. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:

#1: Szerintem nem ezt kérdezte.

Szerintem arra gondol, hogy azért nem megy-e a játékja, mert nincs particionálva és csak C: van.

Elárulom, hogy a játék szempontjából tökéletesen mindegy, hogy hány meghajtó van.

Valószínűleg azért nem megy, mert valami segédprogram nincs telepítve, ami a formázás előtt még volt. Pl. directx, vcredist, stb.

2017. ápr. 15. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Így már értem akkor meg is van a válasz köszönöm!! :)
2017. ápr. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!