Hogyan kell egy termékkódot aktíválni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékprogramot az eneba nevű oldalról..
Thieves-tenger (PC / Xbox One) Xbox Live Key EUROPE
Levonták a pénzt a számláról, megkaptam a kódot. Ez után mi a következő lépés? Én PC-re szeretném a játékot nem Xbox-ra. Vagy ezt elrontottam?
A nevében ott van, hogy PC.
Mit kell tennem a kóddal? Sehová nem tudom beírni.
Ilyen helyzetbe mit lehet csinálni?
2021. márc. 30. 21:02
1/6 anonim válasza:
"A nevében ott van, hogy PC."
Ahogy az is, hogy ez konzolos kulcs.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Start > Microsoft Store > Jobb felül jelentkezz be, ha még nem tetted meg > Szintén jobb felül három pötty > Kód beváltása
4/6 CspCsj válasza:
Elvileg a Microsoft fiókodba belépve tudod aktiválni, - ott van a játék-adatoknál az Eneba Activation Guide:
5/6 A kérdező kommentje:
Az xbox live mit jelent?
Nem azt, hogy win10-en is játszható?
2021. márc. 31. 04:10
6/6 anonim válasza:
Van Xbox-szal és Win10-zel is kompatibilis játék. Az Xbox Live egy szolgáltatás, ami leginkább Xbox/PC multiplayer játékoknál releváns. A tiéd valszeg ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!