Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyon távolítható el ez a...

Hogyon távolítható el ez a vírus? (vagy reklámprogram)

Figyelt kérdés

Android emulátort akartam letölteni(koplayer) de helyette egy csomag reklámprogram jött, nagyrészét már kitöröltem manuálisan és a malwarebytes segítségével.

De van egy "Great Discover.exe" mevű file amit nem enged törölni, azt írja nem lehet mert fut. Feladatkezelőből nem engedi leállítani. Panda vírusirtó nem látja vírusosnak, avastal karanténba helyeztem, töröltem de ugyan úgy ott van és fut.

2021. márc. 28. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csökkentet módban próbáld elindítani a géped úgy hátha sikerül leállítani és törölni.
2021. márc. 28. 19:59
 2/6 Tarkumi ***** válasza:

Próbáld ki az Adwcleaner nevű programot, talán leszedi.

Létezik egy FileAssassin nevű program is, ott lehet választani egy "Delete on restart" lehetőséget, azt is érdemes kipróbálni.

2021. márc. 28. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem sikerül ujraindítani csökkentett módban, hiába nyomom az f8at, de még próbálkozok.

Adwcleaner nem találta a FileAssassin pedig nem törli.

2021. márc. 28. 20:52
 4/6 Tarkumi ***** válasza:
100%

Windows 10 esetén a következő módon éred el a csökkentett módot:

1. Shift lenyomása közben újraindítod a gépet

2. Kiválasztod a Hibaelhárítás lehetőséget

3. Speciális lehetőségek

4. Indítási beállítások

5. Újraindítás gomb

Ekkor újraindul a gép és bejön a régi F8-as menü utódja, ahol már lehet csökkentet módú indítást kérni.

2021. márc. 28. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
win7 van
2021. márc. 28. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült csökkentetmódban belépni és kitörölni. Köszönöm a válaszokat.
2021. márc. 28. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!