Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10! Totál gyépésként...

Windows 10! Totál gyépésként elmagyaráznátok nekem mi a különbség a 2 termékkulcs között?

Figyelt kérdés

Egyik miért kerül 199 $-ba a másik meg miért 3500 Forintba?

[link]

[link]

Windows 10 Pro-t töltöm most le a microsoft honlapjáról de arra gondoltam nem kellene kivételesen KMSpico-zni hanem megvenni normálisan a kulcsot. De úgy tudom baromi drága viszont a magyar linken meg pár ezer forintokért hirdetik.

Elmagyaráznátok nekem - tök gyépés laikusként - hogyha nem majomkodom az aktivátorokkal, akkor milyen lehetőségem van Win 10 Pro-t használni és hogyan?

Köszi!

2021. márc. 27. 10:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Na, meg is találtam:

[link]

4. cikk, (2) bekezdés.

Ez meg egy cikk, ugyan nem friss:

[link]

2021. márc. 27. 12:41
 12/19 P.O.C. ***** válasza:
52%

Amúgy a Microsoft is hülyén csinálja.

Nem jobb lenne inkább, ha 1 000 0000 felhasználó venné meg 5000 FT -ért, mint most megveszi 10 000 felhasználó 40 000 Ft -ért?

Több mint 10 -szeresét kaszálhatná be így.

Annyit tuti nem sajnálna senki, egy legális Windowsra. És az M$ -nek is több jutna fejlesztésre.

2021. márc. 27. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:

Na akkor ki mit javasol?

Megvegyem pár ezer forintért (2-3 évig még nem akarok új alaplapot venni) kockáztatva, hogy elvehetik tőlem a kulcsot vagy inkább teljesen ugyanott vagyok a kms aktivátorral? Igazából engem qrvára nem érdekel mivel megy a win10 csak működjön normálisan, mert nem akarok frissítések csekkolgatásával szarakodni, hogy esetleg mi kavarhat be nálam és mi nem.

2021. márc. 27. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha magyar shopból rendelsz akkor nem vehetik el.

Ha a G2A féle helyekről akkor van rá esély.

2021. márc. 27. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Én a helyedben vennék egy pár ezer forintos kulcsot, én 2 éve vetten a hardverapró oldalról egy kulcsot, és mai napig működik.

Sőt, mivel retail kulcsot vettem így újra tudtam aktiválni egy rendszer telepítés után.

Szóval én személy szerint semmi buktatót nem érzek.

2021. ápr. 11. 19:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Értem, de akkor ha ilyen jó a retail, hogy akár új gépen is (igaz egyszerre 1-en) fel lehet használni, akkor mi értelme a +40ezres Win10 Pro-knak?

Vagy akkor az alábbi 2 között mi a különbség?

[link]

[link]

2021. ápr. 11. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha az MS től vennéd akkor mellékelnének egy telepítő cd-t amiről letöltöd + a kódot.

Plusz, ugye a Microsoft is rátesz nem kevés pénzt, hogy nekik is megérje forgalmazni.

2021. ápr. 11. 21:10
 18/19 ordas75 válasza:
0%
tölts le crackelt win 10 pro-t használj KMSpico t és ingyen megúszod
2021. ápr. 13. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem a kms sosem működött.
2021. ápr. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!