Sims 4 EA fiók?
Figyelt kérdés
Üdv!
Jelenleg nem eredeti a játék, de szeretném Steam-en megvenni de viszont írva van hogy külső EA fiók kell hozzá. Utánanéztem ennek az EA fióknak és írva van hogy origin-en keresztül lehet EA fiókot csinálni.
Az lenne a kérdésem hogy most az origin-re is regisztrálnom kell hogy a Steam-es sims 4-hez hiteles legyen az EA fiók?
Ezt Steam-mel nem lehet szinkronizálni csak az Originen keresztül fog működni? Vagy Steam-en nem is tudom megvenni?Természetesen PC-n játszom a játékkal.
Kérem olyas valaki válaszoljon aki tudja hogy pontosan hogy is csinálhatom meg a fiókot, nem szeretném feleslegesen kiadni a pénzt a játékra hogy még csak nem is működik.
Előre is köszönöm!
2021. márc. 25. 23:35
1/3 anonim válasza:
Annyi az egész, hogy a Steames játék megnyitja az Origint is, oda is kell fiók, de csak ha nem akciós Steamen, akkor egyszerűbb ha közvetlen Originen veszed meg, és akkor elég csak az Origin hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Így már èrtem:)
2021. márc. 26. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!