Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 1024x600 felbontású kijelzőn...

1024x600 felbontású kijelzőn hogy lehet az asztalon egy oszlopban 5-nél több parancsikont elhelyezni a tálca elrejtése nélkül Windows 7 alatt?

Figyelt kérdés
Bizonyos netbookokon láttam egy oszlopban 6 ikont az asztalon tálcával együtt, és nem csak 1366x768 felbontású modelleken. Az enyém 1024x600-as, az oprendszer Windows 7 Pro. Normál nézetben 5 ikont, kis méretű ikonokkal asszem 7-et is kirajzol egy oszlopban, de akkor meg minden nagyon pici. A kettő közti megoldás érdekelne, amennyiben van ilyen. Nincs nagy jelentősége, csak érdekel.

2021. márc. 24. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Winaero Tweaker-ben van olyan opció, ahol az ikonok közötti hely nagyságát (spacing) lehet beállítani, ha azt kisebbre veszed, hátha befér 6 oszlopnyi ikon.
2021. márc. 24. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ikonok méretét állítod. Asztalon Ctrl gombot nyomvatartva egérgörgő felfele -> nagyítod, egérgörgő lefele kicsinyíted az ikonokat.
2021. márc. 24. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm szépen! Nem tudom nekem ez miért nem ugrott be, de működik.
2021. márc. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!