Melyik az a videóhívás/hívás program, ami leginkább tudja kezelni, ha többen egyszerre énekelnek? Van egyáltalán olyan program, amivel kivitelezhetőek lennének pl. online kórusok, online duettezés?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 09:21
1/2 anonim válasza:
Kb bármelyik. Biztosan remek élményt nyújt majd a sok különböző mikrofon, hangerő, lag és torzítás...
2/2 anonim válasza:
Élőben ez kivitelezhetetlen a késés miatt. Olyat ismertem, ahol nem élőben lehetett videóduettezni úgy, hogy az első felénekelte az első felet, eljátszotta, hogy van egy élő partnere, aztán azt a videót a másodiknak lejátszotta, arra énekelt rá. Tiszta olyan volt mintha élő lenne, először én is benéztem. Sajnos január 1.-én lekapcsolták. Bár nem kötötték az orrunkra, hogy miért, 99%, hogy a zenekiadók irreálisan nagy összreget akartak elkérni egy amúgy teljesen ingyenes játéktól (mikrotranzakció se volt benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!