Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop-ban kellene segítség...

Photoshop-ban kellene segítség, van hozzáértő itt?

Figyelt kérdés

Az alábbi dolgot szeretném megcsinálni, de nem tudom, mivel nekem nincs/nem látom olyan lehetőséget erre mint amit a srác csinált: [link]

A videónak ezen a rászén kezdi el a dolgot és egészen 1:42-ig tart

Az a része érdekelne, mikor ugye elkezdi kijelölni, megcsinálta/befejezte a kijelölést, és innentől nem értem, mivel ő neki sikerült egy lépésben átrakni más layerre a kivágott részletet, eltüntetni ez eredetiről, majd utána az üres részletbe belemodni a megmaradt részletet (elméletileg valamit a select fölben csinál, de ne értem, és azt sem, hogy hogyan tette egyből másik layerre a képet, mert ha én teszem másik layerre a ctrl+j-vel akkor az eredeti képen megmarad, de ha ctrl+x/v-vel csinálom, olyan lenne mintha kisebb lenne a részlet amit kivágtam, majd beillesztettem, és akárhogy nagyítom nem illeszkedik bele vissza pontosan, mivel vagy túllóg, vagy pedig marad egy fehér kis karimája.

2021. márc. 16. 01:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor körbejelölöd a kivágandó részt, legyen kikapcsolva az élsimítás, és a lágy perem.
2021. márc. 16. 01:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak nagyon minimális élsímítást állíts be, mert különben pixeles lesz.
2021. márc. 16. 08:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2021. márc. 16. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy az alsóról is eltűnjön, meg a ctrl+shift+j kombót használd.
2021. márc. 16. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
És az érsimítási beállítást hol tudnám elérni, mivel akárhol kerestem a photoshoppon bellül nem találtam.
2021. márc. 19. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Amikor használsz valamilyen lasszó eszközt (l betű) akkor fent megjelenik egy sor és ott tudod betenni a pipát, hogy legyen-e elsimítás.
2021. márc. 19. 12:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, de még egy kérdéssel fárasztanálak ha nem lenne baj.

A kivágott részbe belemossa a körülötte lévő teret, az hogyan csinálja?

2021. márc. 24. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Az pedig a maszatoló lesz. A "mutatóujjas" ikon...

--

1.

2021. márc. 24. 11:30
 9/10 A kérdező kommentje:
És úgy ahogy a csávó csinálta a videóban, hogy ugye megnyomta a ctrl+shift+j-t és utána visszahozta a kijelölést, majd az üreg részbe belemosta a kölső részt.
2021. márc. 24. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt hogyan kell?
2021. márc. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!