Létezik már ez a technológia? Vagy ismét feltaláltam valamit?
"Ezt lehetséges megoldani valahogy?"
Persze, így ahogy leírtad.
Itt (is) tudsz QR kódot csinálni:
csak atalakulnak
majd ingyen (teljesen legalisan) szerezheted be 4-8K ban a filmeket...
mi lesz akkor a problema?
persze az aktualisokat nem, de azokat hogy toltod le elore ami 2022 ben jelenik meg pl.?
mint az Urgolyhokat? :D
Minek ezt QR el meg WORD el túlbonyolítani..???
Filcel ráírod a hdd-re hogy ő a 49-es. TC diskdir pluginnel (vagy dir parancsal) legenerálod a lemez tartalmát egy 49.lst fileba. Ez csak pár kB, bárhová átmásolható megnézhető.
Azt ugye tudod, hogy te semmit soha nem találtál fel? Az a cikk, amiben le volt írva, hogy az Apple készül piacra dobni ilyen terméket. Amikor egy ilyen cikk megszületik, van fogalmad róla, hogy az mögött valójában mennyi tervezés és energia/pénzbefektetés van, milyen régóta kísérletezhetnek már vele? Valószínűleg évekkel ezelőtt megszületett már az elképzelés és a projektet már akkor elindították, de csak mostanra értek el a végtermék elkészítéséig.
Szóval, miközben ilyesmi neked csak pár hónapja jutott eszedbe, aközben már évek óta fejlesztés alatt állt a termék maga.
Most ezzel a gondolatmenettel nem kérdőjeleztem meg az állításaid tényszerűségét, de ha bele akarnék menni, már jó 4 éve is voltak hírek a Google próbálkozásairól (sőt, jó az inkább 2012-nek), szóval nagyon nem új keletű az elképzelés. Annyi, hogy ahogy elnéztem, az Apple kicsit kifinomultabban próbálja megalkotni ezt a cuccot.
#6:
Hát ez az!
Már tizenpár évvel ezelőtt is így kategorizáltam a DVD-ket.
Egyébként szerintem ritkán keresel majd HDD alapján adatfájlokban filmcímeket, - inkább pont fordítva, - filmet keresel az adatfájlokban, utána már pillanatok alatt meglesz a HDD. (kivéve ha sorszám helyett a QR kódot kell értelmezni rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!