Miért nem tudom frissíteni a Google Chrome-ot?
A Google Chrome automatikus frissítésre van beállítva (állítólag). De december óta folyamatosan ezt írja ki: "Nem sikerült a Chrome frissítése". Többször is próbáltam frissíteni, még manuálisan is! Úgy, hogy letöltöm és újra telepítem, de akkor meg csak töltött és csak töltött... Váratott... a végtelenségig. Azt a szöveget írta órákon keresztül, hogy "Rajthoz...". Valaki tud megoldást?
(Ja és nem merem letörölni a régit, mert akkor félek, hogy az újat nem rakja rá és nem lesz Chrome-om)
#1: Oké, ez tényleg jó, de rohadtul nem ez volt a kérdés.
Amúgy meg az a baj, hogy a fene tudja, hogy mi, és hol okozhatja a hibát. Rendszergazda jogokkal akarod frissíteni?
LibreWolf stabil változat csak linuxra van.
Kérdező:
1) Töröld le a Chrome-ot vezérlőpultban (Nyugi, visszafogod tudni telepíteni!)
2) Tölsd az offline telepítőt Edge-el ( [link] -> Nyugi, a letöltés gomb a hivatalos google oldalra linkel.
3) Indítsd el a telepítőt > Futtatás rendszergazdaként
És ennyi. Működni fog.
Nos, csináltam olyat az imént, hogy letöröltem a régi Chrome-ot és úgy gondoltam, úgy telepítem újra. Na, most írja a baját:
"Ajjaj! A telepítés nem sikerült. Hibakód: 0xa0430721"
Na szóval, amit tanácsoltak a neten, csökkentett módban indítottam el a telepítést ('Safe Mode').
De akkor ugyanazt csinálja, mint az előbb...
Jól éreztem, hogy félni kell, nem lesz többé Chrome-om.
További válaszokat még szívesen várok, lehet az hasznos tipp, vagy csak jelezve az együttérzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!