Hogyan lehetne Youtube-.ról letöltött videót konvertálni, szerkeszteni?
Régebben a Format Factory-val konvertáltam, és tudtam szerkeszteni a Virtual dubbal. most hiába konvertálom, többféle beállítást kipróbáltam, sehogy sem tudja a Virtualdub beolvasni. Próbáltam keresni tömörítetlen képkockákba konvertálást, de ilyet nem találtam a Format Factoryban, és nem is nézi, milyen kodekek vannak a gépen, amit a VirtualDub is használhat.
Kipróbáltam valami más Freevideo vagy nem tudom, mi a címe programot, de gyorsan le is töröltem, mert rengetg beállítási lehetőség van benne, de pont az nincs, ami kéne. DivX, XVid, MPEG, meg minden formátumba tud konvertálni, de semmi olyan kodek, amit a Virtualdub is tud.
Nagyon régen konvertáltam már és szerkesztettem Yotube-ról letöltött videót, talán változott pár dolog azóta.
Mert a hangot is konvertálni kell szerintem. Kipróbálhatod az XMediaRecode programot is. Gondolom avi a cél.
Egyéni/avi---kodek:xvid, four cc: xvid
Hangsáv: konvertálás mp3/320, vagy ac3.
De a Formatfactoryban is ott lesz ez valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!