Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet lefényképezett...

Hogyan lehet lefényképezett képet amin szöveg van szerkeszthetővé, vagyis wordbe konvertálni?

Figyelt kérdés

Magyar szöveget kéne felismernem, ehhez néztem ezt a google docs-ot de nem jöttem rá hogyan működik. Feltelepítettem, megnyitottam a google docs-ot, ekkor a böngészőn feljött egy ablak, majd ott bejelentkeztem a gmail-es fiókommal. Amikor az üres dokumentumot látom, akkor van olyan lehetőség, hogy a szöveget lefordítsam, viszont ha betöltöm a pdf-et (mivelhogy pdf-ben vannak a lefotózott oldalak) és ekkor már nincs meg ez a lehetőség, hogy lefordítsam. Valaki tudna ebben segíteni? Esteleg egy másik szövegfelismerő progit tudtok ajánlani, ami működik, és a magyar szöveget jól veszi be?

Köszönöm!:))

2014. márc. 22. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
keress rá a googleben, hogy online ocr
2014. márc. 22. 20:11
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Abbyy Fine Reader -t szoktam használni, de tudtátok, hogy az irfanview -hez is van ocr (karakterfelismerő) plugin? igaz nem valami kiforrott...

[link]

2014. márc. 22. 20:23
 4/4 tabaki ***** válasza:

Én igenis, tudtam. Ezt onnan gondolom, hogy a hozzászólásod eszembe juttatta...

"– Tudtam, de elfelejtettem – vallotta be Róbert Gida nyíltan és elfogulatlanul.

– Én is tudtam, bizony isten – mondta Nyuszi –, furcsa véletlen, és is elfelejtettem. Úgy látszik, ugyanattól felejtettem el, mint te: attól, hogy tudtam."

2014. márc. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!