Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan fényképszerkesztő...

Van olyan fényképszerkesztő program amivel az alábbi műveletet el tudom végezni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Olyan fotószerkesztő programot keresek, amivel könnyen tudok úgymond arcot cserélni. Olyan program érdekelne, amiben megadom, hogy egy adott fotóba milyen arcot integráljon be. Tudom, hogy vannak ilyen alkalmazások (Pl.: Reface), de ilyenekben csak előre megadott karakterekben tudok válogatni. Nekem olyanra lenne szükségem, ahol én adom meg az alap fotót. Ilyen létezik-e? Photoshop-ban nem vágnék bele.
2021. febr. 27. 18:34
 1/2 tabaki ***** válasza:
Voltaképpen minden normális képszerkesztőben megcsinálható, Javaslom pl. az ingyenes Gimp, Paint.NET, Krita szoftvereket, vagy kezdésnek a Phoxo nevű kis szerkesztőprogit.
2021. febr. 27. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
telefonra vannak ilyenek. arra keress rá, hogy hogyan tudsz egyedi fejet csinálni instára, snapchatre stb... kb csak azt kell megadni, hogy hol a szem,száj, orr, stb... be kell igazgatni, és kész.
2021. febr. 28. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!