Joell kérdése:
A windows vista mien?? Van retro élmény faktora vagy még mindig a szar windows-titulusát tölti be?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 23:35
11/13 anonim válasza:
A Vista SP2 egy egészen jó Windows, viszont a piaci sikertelensége miatt retro szempontból egy vákuum. Régebbi játékokra jobb az XP az alacsonyabb erőforrásigénye és rendes EAX támogatása is, újabbakhoz pedig a Windows 7, mivel arra (a Vistával szemben még) van Steam támogatás, így nem probléma a játékok telepítése, nem kell előtúrni a lemezes változatot vagy töréssel szarozni.
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Nekem furcsa dolgokat csinál a Win10 ha rá dugom a külső HDD-ket ha be kapcsolom nem jelenek meg csak egy újra indítás seggit, és akar néha karban tartani egy meghajtót piros x hibát jelez az értesítéseknél (de szokott néha belsőt is ha nagytakarítást csinálok).
Windows XP-n és Win7-en sose láttam hibákat.
5 db külső HDD-t kötöttem a gépre (nem egyszerre) adatmentésre.
Sokszor már újba raktam a Win10-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!