Joell kérdése:
A windows vista mien?? Van retro élmény faktora vagy még mindig a szar windows-titulusát tölti be?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 23:35
1/13 A kérdező kommentje:
milyen
2021. febr. 26. 23:35
2/13 anonim válasza:
Szerintem elég felresikerült oprendszer. Felesleges vele foglalkozni. Retro hangulatot akarsz akkor ott a 3.11-es windows
3/13 anonim válasza:
Mitol lenne 'retro elmeny faktora' egy alapvetoen elbaltazott rendszernek, amit a MS is legszivesebben elfelejtene hogy valaha kiadott? Ha bohockodni akarsz vele valami virtualis gepben, hajra, telepitsd, de a lanyok bugyijat nem ezzel fogod ledumalni...
4/13 A kérdező kommentje:
és a fiukét??xdxd..okes.koszi
2021. febr. 27. 00:54
5/13 Bigbob91 válasza:
Én a win 10-ajánlanám a Vista helyett! De kinek mi a jó!
7/13 anonim válasza:
Kinézetre W7, működésre meg a végefelé egész jól felfejlődött. Már önmagához képest... Amúgy hulladék,.rosszul optimalizált, erőforrás-zabáló. Kíváncsiságból megéri feltelepíteni mindenképp. Miért ne? Csináld! 😉
8/13 anonim válasza:
Nem olyan rossz rendszer, mint ahogy itt előadják. Ha feltelepíted a frissítéseket, még csak nem is lassabb, mint a Windows 7.
9/13 anonim válasza:
Majdnem olyan rossz, mint a 10. Munkahelyi gépen használtam egy rövid ideig. A kedvencem az volt, hogy nem tudtam intézőből fájlt törölni, csak TC-ből :)
10/13 anonim válasza:
Szép a felülete! Érdemes felrakni virtuális gépre, és összehasonlítani mondjuk a Windows 10-el... Ég és föld!
Lehet, hogy szar volt a Vista, de a 10 is egy rakás szar és még ocsmány is. A Vista legalább szép volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!