Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » TXT fájl korábbi verzió...

TXT fájl korábbi verzió visszaállítása?

Figyelt kérdés
Véletlenül üresen felülírtam egy fontos TXT szövegfájlt... Próbálkoztam a korábbi verziók visszaállításával jobbklikknél, de nem ad ki ott semmit. (Más fájlok se, gondolom valahol ki van kapcsolva a funkció, bár talán már késő bekapcsolni) Próbálkoztam recovery programokkal is, de még csak meg sem találják az egyébként jelenleg is létező fájlt (ami üres dokumentum most ugyebár...). Ilyen helyzetben mit lehet kezdeni?

2021. febr. 22. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Rendszeresen kell biztonsági másolatot készíteni. Vagy talán a Kürt Kft.-nél százezrekért visszanyerik, és az sem biztos ám.
2021. febr. 22. 02:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Töröld a fájlt és úgy próbáld recoveryvel
2021. febr. 22. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Folyamatosan ments ezentúl más néven! Max a winyóról tudod visszahozni valami visszaállító programmal, de ha azóta már írtál a winyóra, lehet, hogy úgy sem.
2021. febr. 22. 07:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól emlékszem, hogy most kb ez van? Tegyük fel van 1000 dobozod és sorszámozva. Megvolt az első doboz sorszáma amibe a fájl 1. része került és hogy mi a következő doboz. Most elveszett a következő doboz száma és az első meg üres lett.

Szóval végig kéne nézni az összes doboz tartalmát..

2021. febr. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!