Meg lehet-e azt oldani, hogy hibernálás után a Windows 10 egyből az asztalra vigyen vissza és ne kelljen Coelho idézetet meg egyéb baromságot olvasnom, utána meg a "Bejelentkezés" gombra kattintani? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 14:37
1/6 anonim válasza:
A lustaság netovábbja, amikor egy rohadt kattintás megtétele is már frusztrációt szül.
3/6 A kérdező kommentje:
Az életfrusztráció netovábbja, amikor a gyakorikérdésekre megyünk belekötni random emberekbe, mert az életünk elfuserált és így arc nélkül lehet beszólogatni random embereknek, levezetve ezzel a feszültségünket.
Köszi, de én inkább vagyok lusta, mint ez. ;)
2021. febr. 19. 17:27
4/6 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, nagyon arrogáns-ak a népek mostanság errefelé, nos kérdező, írj nekem privátot, aztán megoldjuk, bár win7-em van, és ha még nem oldottad meg, 100%, hogy megtudjuk.
5/6 A kérdező kommentje:
Akit érdekelne, annak itt a megoldás (utolsó kommentelő segített, ezúttal is köszönöm neki ismét!)
2021. ápr. 10. 22:37
6/6 anonim válasza:
Szívesen kedves kérdező :) tudod, ha bármi kell, írj messengeren :D Bár alapból, nem vagyok túl beszédes, de ha elakadsz és éppenséggel tudok segíteni, akkor megoldjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!