Miért csinálja ezt a Windows 10?
Felraktam az eredeti 10-et, mely aktiváltam is kulccsal. A laptopomon a következő hibák fordulnak elő:
- Egy idő után főleg letöltésnél letiltja a hálózati adapteremet a Windows 10. Nem tudok vissza menni a netre, csak ha újra inditom a gépet.
- 8GB ramom van, és míg a Windows 8 1-1,5 GB-ot használ, ez a rendszer képes 3GB-t is használni alapjáraton. Játékoknak alig marad ram.
- Rendszer tűrhető sebességgel megy HDD-n, de viszont pár játéknál értelmetlen akadás van ha forgatom a kamerát a játékban.
- Istenért nem tudom, hogy a GTA San Andreas miért csak 40FPS-sel megy ultrán, míg Windows 8-on megvolt a 80fps is.
Viszont az pozitívum, hogy a csgo nem 45fps-sel megy hanem 60+.
Nem szeretném vissza rakni a 8.1-et, mert arra hangdriverem nem volt és folyton össze omlott a VGA driverem, hiszen valami BETA volt elérhető. (Tükrözni próbáltam ott, nem ment semmi se)
Tetszik ez a rendszer, de nem tudom miért csinálja ezeket.

Hálózati adapterem nekem a bonjour service dobálta le, valami Photoshop cucc volt. (jó sokat nyomoztam utána anno)
Ha az adapterbeállításoknál tiltod majd újra kapcsolódsz, akkor nem kell újraindítani a gépet.
Mikor volt telepítve? Karbantartás + lemezkarbantartó/rendszerfájlok törlés/ update törlését megcsináltad?
Laptop oldaláról raktam újra a laptop lan drivert.
1 hete raktam fel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!