Windows 10 telepítésénél kikapcsolt a gép, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom, hogy a gép bár kiírta, hogy újra fog indulni, most nem csinál semmit. Nem az újraindulás felirat volt, hanem a leállítás. A gép még búg és világít,nde már vagy 10 perce inaktív. Ennek így kell lennie? Szerintetek mit csináljak?2016. máj. 11. 19:37
1/3 |Orfeusz| válasza:
Várj. Ha semmi nem történik órákig, akkor valami probléma van, valószínűleg lemezről vissza kell telepítened az előző rendszert.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ismerős a helyzet....én 3 napig szenvedtem vele. Nekem azt csinálta, hogy frissítés közben 75%-nál mindig elsötétült a kép, és onnantól kezdve semmit nem csinált. ha újraindítottam, akkor pedig visszaállította a win 8-at. Utána megint frissíteni akartam, de megint nem sikerült....ördögi kör.
Végül már a 8-at sem tudta visszaállítani, kékhalált kapott az egész gép. Így újra kellett raknom először a 8-at, majd a friss rendszert lefrissíteni a 10-esre. Fogalmam sincs hogy miért, de ezúttal működött.
Viszont azt a 3 nap idegeskedést senkinek sem kívánom.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy látszik szerencsém volt, gépen megnyomtam az újraindítás gombot és folytatódott a telepítés, ezt eljátszotta vagy háromszor de nem volt gond. Tegnap óta rendesen működik a Win 10.
2016. máj. 12. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!