Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehetséges hogy ez miatt...

Lehetséges hogy ez miatt kevesebb az fps-em?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap frissítettem a windowsot és a játékoknál pl gta5-nél a beállítások ugyan azok maradtak de 20 fps-el kevesbb van mitől lehet?

A windows update tehet róla?

2021. febr. 8. 08:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%

Az FPS-ed (First Person Shooter) biztos, hogy nem kevesebb, mert annyi van, amennyi a polcon volt eddig is. A "framerated" (röv: FR)lehet, hogy csökken.

Üdv ToniGamor73

2021. febr. 8. 08:34
 2/18 A kérdező kommentje:

Pedig eddig 70-80 volt általában inkább 70

most meg 53 körül :/

2021. febr. 8. 09:06
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Nézd meg a frissítési előzményeket. Lehetséges, hogy a win elbarmolt valamit a videokártya driverrel kapcsolatban. Amennyiben ez így van, úgy a hivatalos weboldalon (amd/nvidia) oldalról letöltöd a legfrissebb/legmegfelelőbb drivert és szépen feltelepíted. Ha ez nem hozza rendbe, írj és kitalálunk valami mást.
2021. febr. 8. 09:19
 4/18 A kérdező kommentje:
Rendben! Kipróbálom ezt az opciót,csak 13 óra körül érek rá max mert addig óráim vannak. Mindenképp jelentkezem a mai napon.
2021. febr. 8. 10:43
 5/18 A kérdező kommentje:
Elmaradt az egyik órám szóval megpróbáltam nem működik levettem mindent normalra és még így is ledroppol 50 körül és alapból meg 63 kb eddig meg volt minden high grafikán 70 fps de fura nagyon mivel kipróbáltam egy másik játékot a pubg-t az ugyan úy viszi 70-80 fps-el a és annak nagyobb a gépigény mint a gta 5nek szóval nem értem.
2021. febr. 8. 11:14
 6/18 anonim ***** válasza:
16%

Rakd vissza a régi windowst.

A frissítéstől nem lesz jobb a gép, csak nagyobb lesz a gépigénye.

Azért hogy vegyél új gépet.

Ugyanezt csinálják a droidos appokkal.

Normálisan megy, felrakod a frissiést aztán laggol mint a gép. Vehetsz új telefont.

2021. febr. 8. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
14%

6

erről tudnál cikkeket / forrást linkelni kérlek?

2021. febr. 8. 13:16
 8/18 anonim ***** válasza:
25%

Erről nem fognak cikkezni, mert minden gyártó ezt csinálja.

[link]

Pl facebook 10 éves verziója is pontosan azt tudta, mint a mostani.

Mégis ha felrakod a frissítést, egy 10 éves teló már el se indul.

Vagy google maps, a telóval érkező app tökéletesen megy, aztán jön a "frissítés" és alig bír csinálni valamit. Pedig nem tud többet.

A mezei user annyit érzékel hogy lassul a telefon, elromlott újat kell venni. (Valójában újratelepítés megoldja)

Itt az új 16 magos 50 bájtos colos uhd hiperszuper teló, most csak 3 év részletfizetéssel 500ezer ért. Vegyed vigyed.

Windows 10 ugyanez. Azonnal frissíteni kell mert nem biztonságos.

Aztán az egész ha hardver elég gyorsan elavulttá válik.

2021. febr. 8. 14:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Egész jó*
2021. febr. 8. 14:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor csak az segíthet ha vissza állítom a windowst? Hol lehet azt megoldani?
2021. febr. 8. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!