Excelben, hogy tudok átlátszó színt adni sornak és oszlopnak?
Figyelt kérdés
Adott egy táblázat aminek oszlopai és sorai eltérő színnel vannak kitöltve. Viszont a táblázatot be akarom húzni az indesign-ba. Az indesign-ba nem tudom beállítani, hogy átlátszó színnel legyenek a sorok ezért kellene excelben megoldani és úgy beimportálni. A táblázat alatt egy háttér kép van, ezért kellene átlátszónak lenni a színeknek.2021. jan. 30. 12:54
2/2 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok otthon az idesignban, így nem tudom, hogy milyen formában és módon importál az excelből, azonban egy ötlet:
Létrehozol egy alakzatot és azt kezded el halványítani excelben. Így igazából megkapod a halvány háttérszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!