Miért nem bootol a windows telepítő és indul a telepítés?
Figyelt kérdés
A Windows 7 egy másik verzióját szeretném a gépre telepíteni, mint ami fent van. DVD-ről telepítenék. Hiába nyomom a DEL-t indításkor, nem indul a telepítés, nem bootol a lemez.2021. jan. 29. 22:39
1/9 anonim válasza:
A biosba be kell álitani hogy DVD röl BOOT oljon
milyen géped van?
2/9 anonim válasza:
Általában
F8 vagy F9
A boot menü
amikor indul a gép
3/9 A kérdező kommentje:
Próbálom az F8 és F9 is, hátha elindul a telepítés.
Mindenképp állítani kell a biosba, hogy bootoljon dvd-ről, anélkül nem fog menni?
F2-vel betudok lépni a biosba és látom a boot menüt, de nem tudom, hogy kell átállítani. Régebbi gép.
2021. jan. 29. 22:52
4/9 A kérdező kommentje:
A bios boot menüjébe a nyilakkal rámentem a dvd meghajtóra és megnyomtam az F10-et, azzal mentette a kiírás szerint és le okéztam, kiléptem az ESC-vel. De hiába nyomkodom a DEL-t amikor újra tölt a gép, a fent lévő Windowst tölti be, tehát a merevlemezről bootol. Lehet én rontok el valami a boot beállításokban?
2021. jan. 29. 23:05
5/9 anonim válasza:
Jo helyen jársz a DVD nek a BOOT menüben felül kell lennie
Másik a windowz telepitö cd t hogy irtad ki ?
milyen programmal?
6/9 A kérdező kommentje:
A telepítőlemezt már korábban használtam, jónak kell lennie. Neroval lett kiírva.
2021. jan. 29. 23:22
7/9 anonim válasza:
Biosbol telepiteted vagy windows bol ? mert nem mindegy
8/9 anonim válasza:
ki irja a gép hogy nyomjon meg egy gombot vagy hasonlo
9/9 anonim válasza:
Minden alaplapgyártónál más más billentyűt kell nyomni a gyors boot menühöz post alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!