A windows 10-en belül van recovery mód ami újratelepíti a rendszert. Ez felér azzal ha egy eredeti win10-es CD-t használok újratelepítésre? Melyik a hatásosabb? Esetleg semmi különbség?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 12:44
11/13 anonim válasza:
"Pendrive se kell"
Így van. Lehet DVD-t és 1.44-es floppyt is választani.. ;)
De én mindig is furcsáltam azokat akiknek nincs egy (legalább 8GB-os) pendriveja.
12/13 anonim válasza:
HDD-re gondoltam na :D
Én jobban szeretek így újratelepíteni, sokkal gyorsabb, mint kiírni pendrive-ra, bebootolni róla, stb...
13/13 anonim válasza:
Azt olvastam itt a gyk-n, a frissítések nem lassítják-hízlalják a win10-et. Olyan mint egy tiszta telepítés. Ez most akkkor megdőlt..., jobb friss telepítés, min pl win7 esetén?
Ott komoly GB-okat+sebességet lehetett nyerbi a friss verzió telepítésével. (sp2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!