Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kivágás beillesztéssel teszek...

Kivágás beillesztéssel teszek fájlokat a dropboxba, mégis sok tárhely van elfoglalva a gépemen. miért?

Figyelt kérdés

Az egyik fura dolog, hogy mondjuk egy 160 GB-s fájlt egy pillanat alatt belerak, ami nekem fura, mert letölteni több óra volt.

A másik meg, hogy felszabadítok 300 GB tárhelyet, letöltök 150 GB fájlt, amit utána kivágás beillesztéssel berakok dropboxba, és nem 300 GB szabad, hanem 150, tehát valahol valami helyet foglal, de a fájlt nem találom a gépen.

Ebben tud valaki segíteni? Ez most hogy van? Dropbox alatt nem az online verziót értem, hanem a letölthető programot. Direkt vettem 5 TB helyet és nem tudom letölteni a fájlokat, mert kb az egész gép full foglalt, úgy, hogy kivágás beillesztéssel raktam bele, nem másolással, és a gépemen sem találom a dropboxba rakott fájlt.

2021. jan. 14. 04:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezeknek a felhős tárhelyeknek a kliensprogramjai úgy működnek, hogy amikor feltelepíted a gépedre, csinálnak egy mappát valahol a gépeden (általában a c:\users\felhasználóneved alatt), ezt linkelik be a fájlkezelőbe, és te ezt látod Dropbox mappaként. Amikor másolsz valamit ebbe a Dropbox mappába, akkor valójában a géped egyik mappájából másolod a másikba, nem egyből fel a felhőbe. És majd a kliensprogram a maga idejében elkezdi feltöltögetni.
2021. jan. 14. 08:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Franc, ez így nem jó, nekem kéne a tárhely. Ráadásul határidős meló.
2021. jan. 14. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindegy, hirtelen annyit tudtam kitalálni, hogy csinálok 5 Dubox fiókot és oda feltöltöm, de nem kivágással, hanem rendesen gépre töltöm, feltöltöm, majd törlöm a PC-ről a fájlokat. Csak a Dubox meg nem tudom mennyire megbízható.
2021. jan. 14. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ne a programot használd, hanem böngészőből töltsd fel. És értelemszerűen ahova töltöd azt ne szinkronizáld a gépeddel, mert amint felment jönne is le.
2021. jan. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!