Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Helytakarékos Zip fájl kicsoma...

Helytakarékos Zip fájl kicsomagolás?

Figyelt kérdés

A probléma a következő:

87 giga szabad hely van a laptopomon és letöltöttem egy 54 gigás Zip fájlt, amit ügye ki kéne csomagolni.

Létezik valamilyem módzser vagy program arra, hogy még kicsomagolás közben törölje a már szükségtelen fileokat, hogy ne kelljen még vagy 40 gigát felszabadítanom?

Ha igen, hogyan vagy melyik az?

Előre is köszi :-)

2020. nov. 14. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Én a benne lévő fájlokat kezdeném külön-külön csomagolni ki, és amint megvan, azt törölném a zip-ből.
2020. nov. 14. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt próbáltam én is, de nem lett több helyem, mert csak látszóagosan törölte.
2020. nov. 14. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Manapság PC-n 100 GB tárhely alatt nagyon nehéz boldogulni. Már csak az operációs rendszer foglalhat akár 20 GB-t

Én mindenképpen bővíteném legalább 256-ra.

2020. nov. 14. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni kibontani
2020. nov. 15. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as "87 giga szabad hely van a laptopomon" tehát nem összesen annyi tárhely van :D

Kicsomagolni próbáld meg így: A 7-zip programmal "fájlok behelyezése és cseréje"

2020. nov. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!