Hogy állíthatom be Winampba, hogy a videókat ne játsza le, és ne is rakja a lejátszási listára?
Az nem elég, hogy kiveszed a pipát a winampnál, attól, ha nincs más videólejátszó, akkor még próbálkozni fog vele. Ha ezútán telepítesz valami videólejátszót pl vlc
Az megkérdezi, hogy milyen fájltipusokhoz társuljon, bejelölöd, hogy csak videó, és "átveszi" ezeket a winamptól.
De mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem az a bajom?
mindennek meg van a lejátszója, és csak a hangokat nyissa meg winamppal, de ha a winampban nyitom meg a mappát, vagy a listába mappát húzok, amiben videó is van, akk a videókat is behúzza a listára, és ezt nem akarom.
Ja, most már értem.
Viszont EZT nem fogod tudni megoldani. Hiába nem alapértelemzett lejátszó, ha azt mondod neki, hogy talózzon be egy mappát, (ami ugye alapjáraton azt jelenti, hogy vegyen fel a listába mindent amit ott talál, akár le tudja játszani akár nem) akkor bizony ez fog történni.
Erre sajna csak egyetlen megoldás van: videófájlok és audiófájlok külön mappában.
Ez nem fain, amikor csak hangot tudott lejátszani, csak hangot vett be, igazán gondolhatnának arra is, hogy nem akarja mindenki mindenre a winampot használni. Kezd ez is elmenni abba az irányba, hogy eldönti, hogy én mit akarok :S. Az egy dolog, hogy képes lejátszani a videót, de hagy iktassam már ki azt a "lehetőséget" ha nem akarom használni, ne erőltesse rám...
Amúgy nem tudom miért van, de mindig ezt írja ki indulásnál:
Search Results winamp.exe - Rendszerhiba /az ablak címe/ A program nem indult el, mert MSVCR71.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
Mindegy, hopgy újratelepítem-e, már többször újratelepítettem a winampot is, meg a win7-et is, de mindig ezt csinálta az 5-ös verzióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!