Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy állíthatom be Winampba,...

Hogy állíthatom be Winampba, hogy a videókat ne játsza le, és ne is rakja a lejátszási listára?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 12:30
1 2
 11/15 Hintalow ***** válasza:

Az nem elég, hogy kiveszed a pipát a winampnál, attól, ha nincs más videólejátszó, akkor még próbálkozni fog vele. Ha ezútán telepítesz valami videólejátszót pl vlc

Az megkérdezi, hogy milyen fájltipusokhoz társuljon, bejelölöd, hogy csak videó, és "átveszi" ezeket a winamptól.

2010. aug. 15. 11:00
 12/15 A kérdező kommentje:

De mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem az a bajom?

mindennek meg van a lejátszója, és csak a hangokat nyissa meg winamppal, de ha a winampban nyitom meg a mappát, vagy a listába mappát húzok, amiben videó is van, akk a videókat is behúzza a listára, és ezt nem akarom.

2010. aug. 15. 11:52
 13/15 Hintalow ***** válasza:

Ja, most már értem.

Viszont EZT nem fogod tudni megoldani. Hiába nem alapértelemzett lejátszó, ha azt mondod neki, hogy talózzon be egy mappát, (ami ugye alapjáraton azt jelenti, hogy vegyen fel a listába mindent amit ott talál, akár le tudja játszani akár nem) akkor bizony ez fog történni.

Erre sajna csak egyetlen megoldás van: videófájlok és audiófájlok külön mappában.

2010. aug. 17. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Na és akkor nálam miért működik így?
2010. aug. 17. 15:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Ez nem fain, amikor csak hangot tudott lejátszani, csak hangot vett be, igazán gondolhatnának arra is, hogy nem akarja mindenki mindenre a winampot használni. Kezd ez is elmenni abba az irányba, hogy eldönti, hogy én mit akarok :S. Az egy dolog, hogy képes lejátszani a videót, de hagy iktassam már ki azt a "lehetőséget" ha nem akarom használni, ne erőltesse rám...

Amúgy nem tudom miért van, de mindig ezt írja ki indulásnál:

Search Results winamp.exe - Rendszerhiba /az ablak címe/ A program nem indult el, mert MSVCR71.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.

Mindegy, hopgy újratelepítem-e, már többször újratelepítettem a winampot is, meg a win7-et is, de mindig ezt csinálta az 5-ös verzióval.

2010. aug. 18. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!