Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy állíthatom be Winampba,...

Hogy állíthatom be Winampba, hogy a videókat ne játsza le, és ne is rakja a lejátszási listára?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azokra a formátumokra mást állítasz be alapértelmezett lejátszónak.
2010. aug. 14. 12:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Annak semmi köze ahhoz, hogy ha Winampban pl. megnyitok egy mappát, akkor minden általa lejátszható formátumot berak a mappán belül a listára. A videókat is. De én nem akarom, hogy válogatnom kelljen, és külön kelljen behúzgálnom a listára a zenéket... Nekem ne rakja be a videókat, mert hang lejátszásra akarom használni. Szóval pl. ha rámegyek jobbklikkel a megnyitásra, és nem fájlt nyitok meg, hanem mappát, akkor onnan csak az audio fájlokat tegye a listára, mint wav, wma, mp3 kiterjesztésű, és ne tegye be az mp4, mpg, wmv, avi kiterjesztésű fájlokat!
2010. aug. 14. 12:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Ctrl+P

File Types

Audio Only

2010. aug. 14. 13:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Úgy van, de az pont azt állítja be, hogy milyen fájlokhoz rendelje a winampot alapértelmezett lejátszóként.
2010. aug. 14. 13:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Próbáld ki azért,csak a móka kedvéért..........
2010. aug. 14. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Mondom úgy van beállítva...
2010. aug. 14. 14:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Friss verzió?Nekem 5.572 van.Én is így állítottam be és nem teszi bele a listába a videókat.
2010. aug. 14. 15:23
 8/15 A kérdező kommentje:
5581 full. biztos, hogy te úgy csinálod mint én, és hogy a mappában vannak videók, és hogy azok nincsenek a listán?
2010. aug. 14. 16:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen.Vannak olyan album mappáim,amikben egy-egy videóklipp is van.Játék közben ha zenét hallgattam előfordult,hogy eltünt a játék ablaka,mert videó is került a listába és az ugrott fel váratlanul.Most nem kerül bele.Talán a telepítés alatt állítottam be valamit máshogyan,de már csak tippelek,nem tudom.
2010. aug. 14. 17:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem tom, én már többször telepítettem, és telepítésnél is kiveszem a pipát a videós dolgokból... de az, h játék közbe mit csinál, az játék függő is lehet, lehet, hogy véletlenszerű lejátszásban van, és sok zene van benne, és mostanában nem indult el videó, meg ahhoz, hogy ne jöjjön elő a videó, elég azt beállítani a winampban, hogy ne ugorjon előre a videóablak, de ez nekem nem megoldás, mert a listára beteszi, és a videók hang részét lejátssza.
2010. aug. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!