Ha Steamen kértem visszatérítést egy játékra és ülnek az ügyön, akkor kinek lehet magyar nyelven levelet írni, aki elolvassa, hogy haladjanak a visszatérítést illetően (van valami e-mail címük)?
Senkinek. Nem te vagy az egyetlen aki ticket-et nyújt be egy olyan platformon, aminek 1 milliárdnál is több felhasználója van. A te ügyed sem képvisel nagyobb prioritást másénál, így majd akkor döntenek róla ha sorra kerül.
Amúgy ha belegondolsz, ha létezne bármilyen sürgetési opció akkor nem mindenki azonnal megsürgetné az ügyét? Ha pedig mindenki megsürgeti akkor ugyanolyan várósor lesz, mint anélkül.
Várd ki a sorod. A bankszámlára való tényleges visszautalás még több idő lesz.
Mivel fizettél és hova kérted a visszatérítést (Ugyanoda vagy Steam acc)? Jogosult vagy még rá? (max 14 napja vetted, két óránál kevesebbet játszottál vele)
Nálam 1-2 nap volt max.
Köszi!
27 percet játszottam a játékkal, DLC-kkel vettem meg és úgy kértem vissza az árát, a DLC-k nem voltak felhasználva sem.
Elvileg a refund üzenetben benne van.
"You will be issued a full refund of your purchase within a week of approval. "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!