Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Outlook 2007 probléma?Többi lent?

Outlook 2007 probléma?Többi lent?

Figyelt kérdés
Volt egy 2007es outlook,amiben egy upcmailes email volt beállítva.Rendben működött.Be akartam állítani egy gmailes emailt is. Először ehhez engedélyeztem azImap szolgáltatásokat a gmail webes felületén.Ezt követően megpróbáltam beállítani a google által javasolt beállításokkal az Outlook fiókot beállítani,azonban nem sikerült neki.Pedig minden adatot hekyesen írtam be. De ez csak a kisebbik baj.A nagyobbik baj az,hogy ezután ha elindítom az outlookot,akkor ha bárhova is kattintok a programon belül,az lefagy,és csak a feladatkezelővel lehet kilépni belőle. A gépen Windows 10 64,bit van,minden frissítés telepítve van.Hogyan lehet orvosolni a hibát?
2020. dec. 31. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Előre is bocsi, nem a kérdésedre fogok válaszolni... de nem lenne jobb valami korszerűbb, és kevésbé macerás levelezőt használni, mint pl. a Thunderbird-öt? Az Outlook egyébként is különc egy szoftver, de a 2007-es verzió emlékeim szerint még mókolás nélkül azt sem tudta megcsinálni, hogy levélküldéskor a megfelelő postafiók elküldött mappájába kerüljön bele a levél.

Egyébként: a "kevésbé biztonságos" alkalmazásokat is engedélyezted GMailben? Mert máskülönben csak a saját levelezőprogramját engedi hozzáférni.

2020. dec. 31. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
frissebb outlook kell
2020. dec. 31. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!A kevésbé biztonságos levelezőprogramokat is engedélyeztem.Amúgy a Thunderbirdet letöltöttem már,be is állítottam,a gmail működik rajta tökéletesen,azonban a upcmail a mostantól küldött és fogadott leveleket mutatja ugyan,de a korábbiakat nem. Be lehet állítani,hogy a korábban küldött és fogadott upcmailes levelek is láthatóak legyenek a Thunderbirden?Mert a 2007es outlook most lefagy,és így nem lehet megtekinteni az upcmailes (korábbi)levekeket.
2020. dec. 31. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!