Openshotban egy kb.2 mp-es jelenetet hogyan ismételtethetnék meg többször?
lehet igy is meglehetne,ezt még nem próbáltam....
Programparancs nincs rá esetleg?
Az ismétlésre? Szerintem nincs. De a beillesztős dolog nem vészes. Először is, elvágod a videót az ismétlésre szánt rész elején és végén. A vége utáni maradékot odább rakod, hogy addig se zavarjon, aztán kijelölöd a kis darabot, és a memóriába másolod. Ennek az egyik módja lehet:
Jobb gombos menü → Másolás → Vágás,
de működik az egyéb programokból ismerős Ctrl+C billentyűkombináció is. Ahogy látom, a kimásolt részlettel két dolgot kezdhetsz. Egyrészt beállíthatod a sávkurzort (vagy mit... szóval, azt a függőleges piros vonalat) a beillesztés helyére, ekkor a Ctrl+V kombinációt megnyomva erre a pozícióra kerül a darab, átállsz a következő pozícióra, újra megnyomod a Ctrl+V-t, ésatöbbi. A másik lehetőség, hogy jobb gombbal a sáv üres részére kattintva megnyomod a megjelenő egyetlen Beillesztés menüpontot, ennek hatására a részlet azon a tájékon jelenik meg, a piros vonal helyzetétől függetlenül. Így egymás után többször is beillesztheted, azután a pongyolán berakott darabokat precízen egymáshoz húzogatod.
Befejezésül az ideiglenesen félretett folytatást is a végére passzítod, és meg is van a szerkesztésnek ez a része.
Nagyon köszönöm, ismét TE segítettél!
Nem győzök hálálkodni....
Kb.másfél hete telepítettem az Openshot programot,most ismerkedem vele-főként a segítséged által-s nagyon megszeretném tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!