Kales kérdése:
Archicad 19-ben az épület rajza kész, rajzolás közben többször néztem 3D-ben most az ablak üres, hova tűnt a 3D model?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 13:10
1/4 anonim válasza:
Alaprajon, metszeten, vagy homlokzaton a rzra kattintva jobb egér gombbal, majd a legördülő listában: mutass mindent 3D-ben, vagy Ctr + F5 billentyű kombinációval sem jelenik meg semmi? Darabos kép sem? Egy egyszerűbb új projektet készítenék próba képpen, azzal működik--e a 3D. ha nem, valami sérült. Esetleg rendszer visszaállítással jó lesz.
2/4 anonim válasza:
Még valami: jobb egérgomb a 3D nézet rajzon: 3D-s ablak beállítás, aztán a keresőmotor belső motor legyen, ne OpenGL.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elővettem egy régi rajzot -működik. Készítettem egy újat-működik.
A beállításoknál csak a vetoros motort és az OPEN GL-T JELENÍTI MEG A BELSŐT NEM. Viszont a kijelölt terület mutatása 3D -ben -azt mutatja.
A mindent mutat 3D- ben parancsra minden eltűnik.Mi lehet vele?
2020. okt. 18. 08:08
4/4 anonim válasza:
A beállításokat próbáld átnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!