Nem tudok bejelentkezni Messengerbe. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Facebook nélkül használom a messengert. Letöröltem az appot, majd mikor ismét letöltöttem, nem engedett belépni "invalid username or password". Ez még oké. Aztán kértem új jelszót, küldött is kódot, be is írtam, hogy mi legyen az új jelszó... De azzal sem enged belépni! Újraindítottam a telefonom, vártam egy fél napot, és azóta sem tudok belépni az új jelszóval. Meg egy mégújabbal sem. Miért? Mit lehet ezzel kezdeni?2020. dec. 21. 09:46
1/3 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy Facebook nélkül? Milyen hozzáféréssel lénél be? :o
2/3 anonim válasza:
2019 decembere óta nem lehet már messengert használni face profil nélkül. Nem lehet, hogy azóta nem léptél ki?
3/3 A kérdező kommentje:
Hát, elég gyanús, hogy egy éve nem léptem volna ki, de végülis nem elképzelhetetlen. Azóta egyébként sikerült megoldanom a problémát... Csináltam egy facebook profilt, aztán messengeren belül fiókváltással már sikerült belépnem az eredetibe. De köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 21. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!