Windows 10 pro-ban hogyan tudok rendszergazdaként bejelentkezni?
Mostanában volt hasonló. Jelszótörés amúgy ami kéne-windows password clear. Ilyesmi [link] ---próbáld meg.
Nálam a BIOS is le volt védve...CMOS reset segített, de sehogy nem sikerült kilőnöm a jelszót a win alól...nekem nem sikerült. Viszont már indíthattam egy újrahúzást.
Telepítsd újra tisztán a gépet..
AZ a biztos megoldás.. ;)
Közben sikerült helyrerakni a gépet. Aki nem akar teljes újratelepítéssel, formázással bajlódni annak alternatív úton "javítással" is működhet. Ennek menete:
-bejelentkező képernyőn a kikapcsolás gombra katt
-felugró lehetőségek közül a SHIFT gomb nyomva tartása mellett katt az újraindításra
-átlép egy másik képernyőre ahol a "hibaelhárítás" opciót kell választani
-azon belül a "gép alaphelyzetbe állítása" lehetőséget
-ezután még lehet dönteni hogy az adataink megtartásával vagy teljes törléssel friss telepítéssel akarjuk-e helyrerakni a dolgokat. Én a friss telepítést választottam.
-ekkor lefut egy win 10 telepítés és a szokásos végigkattogás után tiszta lappal indulunk
-így az első kommentben linkelt módszerek már működnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!