Hogyan tudok excelben két sor közt egy újabb sort létrehozni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy excelben van egy nagyon hosszú listám, sok adattal. Mondjuk legyen 260 sornyi adat. Nekem kéne egy üres sor mondjuk a 3. sor alatt. Hogy tudok egyet beszúrni/létrehozni? Vagy kénytelen vagyok kijelölni a többbi 257 sort, és manuálisan lejjebb tenni őket?2020. dec. 13. 12:21
1/2 anonim válasza:
4. sor fejlécén jobb klikk/beszúrás. Ez mindig a kijelölt sor fölé szúr be egy újat.
Vagy pedig amelyik cella ki van jelölve, és a "Kezdőlap/beszúrás/sorok beszúrása a munkalapra" opciót választod, mindig a kijelölt cella fölé új sort szúr be.
Harmadik lehetőség: cellán "jobb klikk/beszúrás/egész sor" - szintén fölé szúr be új sort.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, #1! Életmentő vagy. Sokkal egyszerűbb, mint gondoltam, de én az istenért sem jöttem rá.
2020. dec. 13. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!