Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PS-ban hogy lehet egy psd...

PS-ban hogy lehet egy psd fájlban elrejteni ideiglenesen egy oszlopot vagy egy sort?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet csúszka vezérlőt beállítani egy felületbe?

2020. aug. 20. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a psd fájl képet tárol, nem kontrol elemeket.
2020. aug. 20. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom de a photoshopban ha megnyitom akkor nem lehet rá szerkeszteni slider controlt?
2020. aug. 20. 17:57
 3/3 tabaki ***** válasza:

Délben még okosabbnak tartottam nem közbekotyogni, mert már indulófélben voltam, és azt gondoltam, hogy csak nem értettem meg a kutyafuttában elolvasott kérdést. Most hazatérve ugyanolyan értelmetlennek találom. Nem fejtenéd ki részletesebben, hogy mi jár a fejedben?

Mivel a PS egy képszerkesztő, ezért bárminek a képét rá tudod vele montírozni egy másik képre, így akár egy csúszkáét is. Ugyanebből az okból viszont az értelemszerűen nem fog működni, hiszen csak egy képről, nem pedig magáról a vezérlőelemről van szó.

Az oszlop vagy sor eltüntetésének igénye önmagában értelmezhetetlen, mert – a képpontok oszlopain-sorain kívül – ilyen egységeket nem használ a program. Ha te magad tettél bele effélét, akkor annak a rétegnek a láthatóságát tudod ki-be kapcsolgatni.

2020. aug. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!