PS-ban hogy lehet egy psd fájlban elrejteni ideiglenesen egy oszlopot vagy egy sort?
Délben még okosabbnak tartottam nem közbekotyogni, mert már indulófélben voltam, és azt gondoltam, hogy csak nem értettem meg a kutyafuttában elolvasott kérdést. Most hazatérve ugyanolyan értelmetlennek találom. Nem fejtenéd ki részletesebben, hogy mi jár a fejedben?
Mivel a PS egy képszerkesztő, ezért bárminek a képét rá tudod vele montírozni egy másik képre, így akár egy csúszkáét is. Ugyanebből az okból viszont az értelemszerűen nem fog működni, hiszen csak egy képről, nem pedig magáról a vezérlőelemről van szó.
Az oszlop vagy sor eltüntetésének igénye önmagában értelmezhetetlen, mert – a képpontok oszlopain-sorain kívül – ilyen egységeket nem használ a program. Ha te magad tettél bele effélét, akkor annak a rétegnek a láthatóságát tudod ki-be kapcsolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!