RDR2 telepítési hiba, 0x00007b és d,ll hiányra van megoldás?
ncore-ról töltöttem le 113 gb legtöbbet seedelt Red Dead Redeption 2 játékot.
Telepítés után nem indult el, mert hiányolt
Mf.dll, mr nem tudom milyen dll-eket.
ezeket nagy nehezen letöltöttem, beillesztettem a játék mappájába.
utána viszont
0x00007b hiba miatt nem tudom elindítani.
win10 pro frissen telepített 64 bit
Mi hiányozhat a gépről?
Tudom vegyem meg eredetibe, de mi a garancia, hogy az indulna??
Semmilyen dll fájlt sem kell beilleszteni, a szükséges runtimeokat kell telepíteni:
Az Mf.dll hiba elkerülésére használj rendes Windows 10et, ne az Nest
valamit te csinalhattal rosszul
a torrentes dolgoknal el kell olvasnod leirasokat hozzaszolasokat
ha nem tudod megerteni oket akkor valamilyen segitseget kell kerned tav vagy szemelyest
az meg hogy valamit legtobben toltenek szinten nem jelent biztositekot, ertelmezni kell az egeszet amit latsz, es meg ekkor is belecsuszhatsz sokmindenbe... ha amugy jonak tunik
geped pedig a masik oldal lehet valami hardveresen vagy szoftveresen nem megfelelo, vga pl. elsosorban, es annak drivere
vagy beallitasai es egyeb beallitasok gepen
vagy hibas is lehet valami akar
bar valoszinu egyszeruen nem jol telepitetted, nem torted fel jol... vagy pedig tenyleg egy kamu cucc
#1 +1
valoban sok jatekhoz kell egy csomo extra ezt szinten leirhatjak neha hozzacsatoljak ami kell es akkor konyen tudod telepiteni nem kell kulon keresgelned letolteni...
Ezek a runtime cuccok nagyon tudnak gancsoskodni...
Meg mas hasonlo dolgok
valoban eredeti se menne, ha ezek nincsenek fent de szinten vagy melle csatoljak vagy telepitobe integraljak illetve szinten leirjak hogy szukseges a futtatasahoz
Én a visualbol egy collect-et szoktam feltenni, van jópár belőle, valamelyik csak jó (balra download, mirrorflag katt, kitömöríted és install_all.bat-ot indítasz):
Kötegfájl lefut, ha valamelyik láthatóan fent van, átugrod vagy reinstall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!