Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez a cyberpunk nem is akkora...

Ez a cyberpunk nem is akkora durranás... miért kamuznak a játék értékelősök?

Figyelt kérdés

oké, értem rengeteg munka van rajta, meg tényleg next gen grafika, tényleg nagyon szép a játék, nagyon részletes, brutál szép játék...grafikailag tényleg újító, a kocsikban a tetőkárpit is nagyon részletesen ki van dolgozva, a karakterek is, eddig brutál...

de az irányítás... az borzalmas... sehogy sem jó...

olyan érzésem van, hogy ez egy gta+watch dogs+call of duty koppintás egybe gyúrva, megcsinálva unalmasra és elrontott irányításra...

eddig 1 órám van a játékban... de az enemyket is nagyon nehéz leszedni a 2-es nehézségi fokozaton tök sokáig kell lőni, tök béna az egész harcrendszer.... a fegyók is bénák... sorozatlövők is vicc, is messzebbre használni lehetetlen, akkora a recoil.

legalább ha már ekkorát koppintanak az eddigi top címekből, akkor az irányítást a codból, vagy a jó dolgokat meghagyták volna...

aki ezt a játékot 5/5 meg 10/10 vagy 9/10-re értékeli, az csak a witcher miatt tartja a stúdiót nagyra... ami tényleg fantasztikus volt, de ez a közelébe nem ér

nektek mi a véleményetek?

2020. dec. 11. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A Witcher 3 is egy bughalmaz volt megjelenéskor. De kijavították őket idővel. Legyünk türelmesek.
2020. dec. 13. 06:00
 12/25 anonim válasza:
Nekem eleve nem jön be a grafika sem. Van ennél jóval komolyabb játék is. Nyugodtan lepontozhattok, de nálam a GTA V ezerszer jobb sztori, meg a grafikája is jobban tetszik. Nem is értem ezt a nagy hype-ot körülötte. Anno a GTA V nem kavart ekkora felhajtást, amikor megjelent.
2020. dec. 13. 12:57
 13/25 A kérdező kommentje:

Azért mert a fejlesztő csapat hatalmas nevet szerzett magának a witcher 3-al.

Nálam abszolút favorit játék, az egyik legjobb, amivel valaha játszottam, pedig nem szeretem amúgy az rpg-ket.

A valaha készült egyik legjobb játék...

Ezért várta ennyi ember, mert ugyanaz a fejlesztő csapat készíti, és nagyon nagyokat ígértek...

Amekkora ígéretek voltak, számomra eléggé csalódás. Ez 3 játékból összegyúrt játék, az eredetik durván lebutítva.

Unalmas és gagyi.

2020. dec. 13. 13:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Én nem hasonlítanám a Witcherhez. RPGnek RPG a Witcher is, de egy kb lineáris sztorihoz ragaszkodik és a főszereplő is kész jellemmel rendelkezik. Szóval nem annyira eljátszol benne egy szerepet, hanem inkább eljátszod benne Ríviai Geralt szerepét. De a szerepjátékok 90%-aának nem ez a célja.

Én a Cyberpunkot leginkább a Baldur's Gate-hez hasonlítanám. Csak a nézet és a világ különbözik, minden más kb ugyanaz. Original szerepjáték videójátékba csomagolva.

Aki nems zereti az RPG-t, annak tök logikus, hogy nem jön be a Cyberpunk. Hisz az velejéig RPG. Dehát ezt ígérték mindvégig:D

2020. dec. 13. 15:31
 15/25 anonim ***** válasza:
2020. dec. 13. 21:49
 16/25 A kérdező kommentje:

Úgy látom sok 100-an hasonló véleményen vannak, mint én, végigpörgetve a kommenteket.

Nem csak a műfajról van szó, de ez a játék teljesen átlagos szinten van.

Semmi nem igaz abból, ami a marketingben elhangzott.

Óriási szerencse, hogy nem rendeltem elő...

2020. dec. 13. 22:06
 17/25 anonim válasza:
Nekem eleve nem tetszettek sose ezek a "mászkálós" idétlen játékok. Valamiért a Doom jut eszembe róla. Sz ilyentöl kimondottan fáj a fejem, ha sokáig játszom. A GTA V kategóriájú játékokat szeretem, abból lenne már jó a következő széria.
2020. dec. 13. 22:20
 18/25 A kérdező kommentje:

GTA V az nem volt rossz, a red dead 2 sem, a rockstar tud játékot csinálni

witcher 4-et kellett volna ennek a stúdiónak csinálnia, az tényleg az egyik legjobb játék

2020. dec. 13. 22:37
 19/25 A kérdező kommentje:
mármint a 3-as rész
2020. dec. 13. 22:37
 20/25 anonim ***** válasza:

Witcher 4 XD

Az megvan, hogy Geralt kalandjai így is eléggé túl lettek húzva?:D Mármint... egy oylan sztorira alapozták az egész szériát, amiben meghalt a főhős!:D

Nagyon jó volt a Witcher. De a csúcson kell abbahagyni, ha kiadnak még egy részt, az csak rontott volna rajta. Ríviai Geralt története el lett mondva (ami azt illeti, kétszer is:D), értelmetlen lett volna lehúzni még egy bőrt róla.

"Semmi nem igaz abból, ami a marketingben elhangzott."

Ezt tételesen fejtsd már ki, mi az amit ígértek és mi lett belőle? Tételesen, konkrétumokkal.

2020. dec. 13. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!