Phenomenon kérdése:
Miért futnak lassabban a játékok Windows 7-tel mint XP-vel?
Figyelt kérdés
Például az Assassin's Creed XP-n 1680x1050-es felbontáson max 3x multisampling minden effekt bekapcsolva szóval maxon volt, de egyátalán semmi szaggatás nem volt benne, amikor felraktam a Windows 7-et akkor meg 1280x960-as on is alig vitte a játékot. Mi lehet a baj? Egyébként ezek vannak a gépbe: Intel Core2Duo, Ati Radeon HD4850 512mb gddr3, 2gb memória2010. aug. 11. 15:18
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy valami driver probléma.
De ne csodálkozz! hiszen egyre újabb windows, egyre nagyobb, természetes, hogy lassabb is! A következő windows még lassabb lesz.
Régen nekem win 98 volt fent játszani és XP netezni.
Most win7 és XP van.
2/5 bp1985 válasza:
Ilyet nem vettem észre, hogy lassabban futna. Pedig jóideje 7 van fent.
3/5 anonim válasza:
DirectX11
Meg a Win7 több memóriát eszik, az is bezavarhat, sőt a Win7 még a videó memóriából is eszik egy kicsit, míg abból az XP alapból szinte semmit, GPUból szintén, sőt még üresjáratban a processzorból is eszik egy csöppet...
De viszont a játékokon kívül általában a programok gyorsabbak Win7en. :)
4/5 anonim válasza:
Mert még a piac nem a 7-eshez alkalmazkodott hanem az xp-hez
5/5 A kérdező kommentje:
csak az fura hogy mindenki azt mondja hogy í win7 ilyen meg olyan gyors
2010. aug. 12. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!