Honnan szerezzek windows Vista telepítő CD-t?
Azt meg ki mondta, hogy erre Vista-t kéne tenni? :\
Inkább ramot szerezz, ha mindenképp Windows-t akarsz. Ha nem megy, akkor még az XP-vel is jobban jársz, mint a Vista-val. A legjobban meg Linux-szal (pl Mint+Mate), ha nem ragaszkodsz a Win platformhoz.
Nem tudom, nem akarok az xp-ig visszamenni.
RAM az volt benne, de elcsesződött, amúgy Vista volt rajta, de be nyelt egy trójait, alig tudtam megmenteni a gépet, de újra kell rakni.
Windows Millennium Edition, és Win 7 ultimate telepítő van itthon, de a ME-t biztos hogy nem, a 7 meg biztos, hogy nem megy rá
A ME és a Vista a világtörténelem két legnagyobb hulladéka OS területen, és ez nem szubjektív vélemény. Ügyesen rájuk éreztél :D
Egyébként a W10 is simán rámegy, én ugyanilyen CPU-vel, 4GB rammal használtam is. A W7 64-nek pedig konkrétan a tied a minimum hardverigénye, sőt, a cpu még túl jó is. Ha SSD lenne benne, a swap is pörögne, viszonylag használható is lenne.
#4: "A ME és a Vista a világtörténelem két legnagyobb hulladéka OS területen..."
Ezt saját tapasztalatból írtad, vagy csak úgy hallottad valakitől, aki szintén nem értett hozzá? :-)
Pl itt fenn van a második javítócsomaggal integrált változat:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!