Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Más is tapasztalta ezt vagy...

Más is tapasztalta ezt vagy csak én az Office-ban?

Figyelt kérdés
Egyre több magyar szónál jelzi azt, hogy hibás annak ellenére hogy helyesen vannak írva. Amúgy a legújabb Office 365 van a gépemen.

2020. nov. 27. 18:51
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
4 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam róla egy cikket. A magyar helyesírás programot egy külsős magyar cég csinálta sokáig. Működött... Aztán a MS úgy gondolta, hogy megoldják maguk. Na, azóta xar.
2020. nov. 28. 00:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam egyes, most rá is kerestem ott azt írják 2010-ben bontották fel a szerződést azzal a céggel aki addig kezelte a nyelvi csomagott, mondjuk én kb. mostanábban vettem észre olyan 1-2 éve hogy rosszul működik a helyesírás ellenörző azelőtt gond nélkül működött, de most már kb. szerintem nincs is nagyon olyan szó aminél ne lenne valamilyen baja, és amúgy még azok a javaslatok is jók amiket feldob hogy az szerinte úgy helyes lenne mert sok esetben olyan értelmetlen szavakat ad ki amik nem is léteznek.
2020. nov. 28. 01:42
 3/3 tabaki ***** válasza:
2020. nov. 28. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!