Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Forza Horizon 4-hez hasonló...

Jokyman15 kérdése:

Forza Horizon 4-hez hasonló játék PS4 Pro-ra(nem Gran Turismo)?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szereztem egy PS4 Pro-t, de igazából először Xbox-ot akartam venni kifejezetten a Forza Horizon miatt. Az élet úgy hozta hogy PS4 lett, de szeretném tudni, hogy van-e esetleg hasonló játék. Viszton tudom, van a

Gran Turismo, de az nem Open World, és abban nincsenek megfizethető áru autók. Semmi kedvem sportautókhoz.

2020. nov. 14. 19:37
 1/4 anonim válasza:
Hát nem igazán vagyok otthon aza utós játékokban, de azt tudom, hogy más Ps-es autós franchise nincs. Vannak viszont olyan címek, amik mindenre kijönnek, mint például a Need for Speed.
2020. nov. 16. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia esetleg a the Crewot tudnám ajánlani illetve a második részét, ha még nem próbáltad, arra lehet mondani, hogy valamennyire hasonlít rá, bár itt nem egy fesztiválon indulsz, de ugyanúgy openworld autóversenyzős játék :D. Illetve nem openworld de hangulatos ps4es autós játék, még a driveclub annyi, hogy ezt már csak használtan tudod megvenni, de előnye, hogy nagyon olcsón hozzá lehet jutni. Remélem tudtam segíteni :D.
2020. nov. 18. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
NFS-es, The Crew 1,2, Watch Dogs 1,2, GTA V
2021. febr. 24. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Driveclub
2022. márc. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!