Senki nem jelentette még fel a Microsoft-ot az Edge böngészője miatt?
"AOE 2 DE fut Linuxon? Vagy a C&C3? Serious Sam 3?
(Ritkán, de játszom ezekkel)"
Igen, futnak.
AOE2: Gold minősítés Wine alatt, azaz minden műxik: [link]
C&C3: Gold minősítés Wine alatt: [link]
Serious Sam3: natívban fut Steam-ről: [link]
"MS Office 2007 megy rajta? (Libreoffice-t használtam, elég is volt....)"
Igen, fut: [link]
Mellesleg Libre-n kívül sok más Office csomag is van.
"Üzenetküldő (LINE) ?"
Chrome-ban megy, az meg van Linuxra. Mellesleg ezt a Line-t senki sem használja. De üzenetküldőből ott a Skype, a Slack a Discord, stb. De a régi cuccokhoz is ott van csomó kliens.
"Wondershare termékek (Filmora pl) ?"
Oké, a videó szerkesztés egy olyan dolog, amiben a Linux nem erős. De pl a Kdenlive egy egész jó editor, egyszerű feladatokra tökéletes.
"IrfanView vagy hasonló tudású (és felépítésű) képkezelő?"
Xnview: [link]
Még jobb is.
"Winamp vagy hasonló felépítésű zenelejátszó?"
Van rá VLC, ott az Amarok és még számtalan jó lejátszó, de ha Winap klón kell, akkor Audacious
Szóval asszem a felsoroltak nagy része megoldva...
""Üzenetküldő (LINE) ?"
Chrome-ban megy, az meg van Linuxra. Mellesleg ezt a Line-t senki sem használja. De üzenetküldőből ott a Skype, a Slack a Discord, stb. De a régi cuccokhoz is ott van csomó kliens."
Külföldi kapcsolataim révén használom.
Windows-ra van saját kliens, és bármelyiknél (Messenger,viber,skype, stb) stabilabb.
Kedves linux mániás felhasználó.
Meséld már el hogy miért jobb mindenféle scriptekkel meg tutorialokkal szenvedni linuxban, ha 1x windowsban 2 click és kész.
Én értem hogy szenvedni akarsz, de windowsban is lehet szenvedni pl írtam már több száz soros windows alkalmazást +még volt pár ezer sor amit át kellett szerkeszteni. De az egy kellemes szenvedés volt.
De egy oprendszer ne a szenvedésről szóljon, mert így is van 100+ dolog amit ki lehet függeni. A te szavaiddal élve 'elmélyedni'
Jól is nézne ki az android ha parancsokkal kéne irányítani, meg egyenként utána nézni hogy melyik szutyok linux distrohoz melyik telepítő kell stb.
Az info-analfabéta ismerőseim is felfogták hogy rákattolnak és megy.
De ha bármi mást kell állítgatni akkor error, semmit se értenek...
#16-ra:
Már hogyne lenne Edge a Linuxra!
#12: hagyjuk :D Nem célom meggyőzni arról, hogy számomra, és sokak számára miért szar a Linux (mert ugyebár a kérdés véletlenül sem erről szól..), de örülök neki, hogy neked nem az. (Mellesleg egy felhasználóbarát rendszer esetén szóba sem kéne jönnie annak, hogy parancssor, még "legrosszabb esetben" sem.)
#14: attól, hogy az Office-t reklámozza, még nincs feltelepítve a gépre, és nem erőlteti rám, hogy márpedig azzal rohadt jól fogok járni, és azt kell használnom. Az szimplán egy reklámféleség. Az Edge sem zavarna, ha ennyivel megülne a seggén, és nem települne újra minden egyes frissítés után. Nem tudom figyelmen kívül hagyni, ha folyamatosan újra megjelenik az asztalon, vagy rosszabb esetben meg is nyílik, hogy hohó, nem ő az alapértelmezett böngésző, ugye nem kaptam agyvérzést, hogy mást használok? :O
De úgy nem mellesleg feltettem egy kérdést, amire bsztatok válaszolni, úgyhogy innentől le vagytok szarva, vitázzatok, ahogy akartok a Linux/Win buz1ságaitokon... -.- Mint az óvodában..ennyi hülyét
De válaszoltak.
A microsoft azt csinál amit akar.
Ha akarja 5 percenként újratelepíti neked.
Nem tetszik? Akkor viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!