Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Senki nem jelentette még fel...

Senki nem jelentette még fel a Microsoft-ot az Edge böngészője miatt?

Figyelt kérdés
Minden egyes Windows frissítésnél automatikusan, agresszívan újratelepül, ráadásul egyre eltávolíthatatlanabb. Még az elején a vezérlőpultból lehetett törölni, utána már csak a CCleanerrel, majd következőre az is hibát írt ki rá, és most ott tartok, hogy csak a Revo Uninstaller tudja letörölni...

2020. okt. 26. 07:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"AOE 2 DE fut Linuxon? Vagy a C&C3? Serious Sam 3?

(Ritkán, de játszom ezekkel)"

Igen, futnak.

AOE2: Gold minősítés Wine alatt, azaz minden műxik: [link]

C&C3: Gold minősítés Wine alatt: [link]

Serious Sam3: natívban fut Steam-ről: [link]

"MS Office 2007 megy rajta? (Libreoffice-t használtam, elég is volt....)"

Igen, fut: [link]

Mellesleg Libre-n kívül sok más Office csomag is van.

"Üzenetküldő (LINE) ?"

Chrome-ban megy, az meg van Linuxra. Mellesleg ezt a Line-t senki sem használja. De üzenetküldőből ott a Skype, a Slack a Discord, stb. De a régi cuccokhoz is ott van csomó kliens.

"Wondershare termékek (Filmora pl) ?"

Oké, a videó szerkesztés egy olyan dolog, amiben a Linux nem erős. De pl a Kdenlive egy egész jó editor, egyszerű feladatokra tökéletes.

"IrfanView vagy hasonló tudású (és felépítésű) képkezelő?"

Xnview: [link]

Még jobb is.

"Winamp vagy hasonló felépítésű zenelejátszó?"

Van rá VLC, ott az Amarok és még számtalan jó lejátszó, de ha Winap klón kell, akkor Audacious

Szóval asszem a felsoroltak nagy része megoldva...

2020. okt. 26. 14:08
 22/27 anonim ***** válasza:

""Üzenetküldő (LINE) ?"

Chrome-ban megy, az meg van Linuxra. Mellesleg ezt a Line-t senki sem használja. De üzenetküldőből ott a Skype, a Slack a Discord, stb. De a régi cuccokhoz is ott van csomó kliens."

Külföldi kapcsolataim révén használom.

Windows-ra van saját kliens, és bármelyiknél (Messenger,viber,skype, stb) stabilabb.

2020. okt. 26. 14:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves linux mániás felhasználó.

Meséld már el hogy miért jobb mindenféle scriptekkel meg tutorialokkal szenvedni linuxban, ha 1x windowsban 2 click és kész.

Én értem hogy szenvedni akarsz, de windowsban is lehet szenvedni pl írtam már több száz soros windows alkalmazást +még volt pár ezer sor amit át kellett szerkeszteni. De az egy kellemes szenvedés volt.

De egy oprendszer ne a szenvedésről szóljon, mert így is van 100+ dolog amit ki lehet függeni. A te szavaiddal élve 'elmélyedni'

Jól is nézne ki az android ha parancsokkal kéne irányítani, meg egyenként utána nézni hogy melyik szutyok linux distrohoz melyik telepítő kell stb.

Az info-analfabéta ismerőseim is felfogták hogy rákattolnak és megy.

De ha bármi mást kell állítgatni akkor error, semmit se értenek...

2020. okt. 26. 17:10
 24/27 anonim ***** válasza:

#16-ra:

Már hogyne lenne Edge a Linuxra!

2020. okt. 26. 18:00
 25/27 A kérdező kommentje:

#12: hagyjuk :D Nem célom meggyőzni arról, hogy számomra, és sokak számára miért szar a Linux (mert ugyebár a kérdés véletlenül sem erről szól..), de örülök neki, hogy neked nem az. (Mellesleg egy felhasználóbarát rendszer esetén szóba sem kéne jönnie annak, hogy parancssor, még "legrosszabb esetben" sem.)

#14: attól, hogy az Office-t reklámozza, még nincs feltelepítve a gépre, és nem erőlteti rám, hogy márpedig azzal rohadt jól fogok járni, és azt kell használnom. Az szimplán egy reklámféleség. Az Edge sem zavarna, ha ennyivel megülne a seggén, és nem települne újra minden egyes frissítés után. Nem tudom figyelmen kívül hagyni, ha folyamatosan újra megjelenik az asztalon, vagy rosszabb esetben meg is nyílik, hogy hohó, nem ő az alapértelmezett böngésző, ugye nem kaptam agyvérzést, hogy mást használok? :O

De úgy nem mellesleg feltettem egy kérdést, amire bsztatok válaszolni, úgyhogy innentől le vagytok szarva, vitázzatok, ahogy akartok a Linux/Win buz1ságaitokon... -.- Mint az óvodában..ennyi hülyét

2020. okt. 27. 13:32
 26/27 anonim ***** válasza:
65%

De válaszoltak.

A microsoft azt csinál amit akar.

Ha akarja 5 percenként újratelepíti neked.

Nem tetszik? Akkor viszlát.

2020. okt. 27. 14:46
 27/27 MolotovPunk ***** válasza:
Nem értem miért erőltetik azt a sz_rt Win10-en.Sokan úgysem fogják használni azt.Én ismerősi körömből egy embert nem tudok mondani,aki Edge-t használna.Használj régebbi Windowst.7-et 8.1-et,ott nem kötelező az Edge és a hibás frissítés sem.
2020. okt. 30. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!