Windows 10-nél bővített háttértár esetében biztonsági beállítás probléma megoldása?
Ha a Windows 10-ben a bővítésként beépített ssd tároló, logikai meghajtóinál a biztonság fülön már hozzáadtam a rendszergazdákat a létrehozó tulajdonost, a systemet, a felhasználókat és mindenkinek teljes hozzáférést adtam, akkor miért nem tudok "Célmappához való hozzáférés megtagadva. ebbe a mappába való másoláshoz rendszergazdai jogosultság szükséges" üzenet nélkül fáljműveleteket végrehajtani?
Állandóan a tovább gombra kell nyomni, és csak akkor csinálja a másolást és nem lehet a meghajtón csak új mappát létrehozni a szöveges fájlt nem is engedi.
Powershellscript lekérdezésnél a meghajtó tulajdonosa "Létrehozó Tulajdonos", de akkor mi van ezzel, hogy nem működik?
Ilyenkor mindig felvetődik bennem hogy vajon minek kellett el-állítgatni a jogosultságokat régebben még mielőtt ebbe a gépbe került volna..?
Vagy ha régen OS volt rajta, akkor ezen gépbe rakva miért nem volt tisztára leformázva?
És minden probléma megoldódna.
Egy alaplaphibás laptopból került át, és az adatok kellettek.
De már megoldottam közbe.
Tévedésből nem választottam ki, hogy almappák és fájlok is, az volt a hiba.
A kérdésben még írás szerepelt: "..ebbe a mappába való másoláshoz.."
Itt pedig csak olvasásról van szó:"..alaplaphibás laptopból került át, és az adatok kellettek."
8()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!