Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a hiba oka?

Sertralin89 kérdése:

Mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés

Van egy régi DELL laptop, amire új Windows 10-et akartam tenni. 64 bit. A probléma az, hogy miután formáztam az összes partíciót, a telepítésnél az alábbi hibaüzenetet dobja ki:

A Windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Győződjön meg arrók, hogy a telepítéshez szükséges fájl elérhető, és indítsa újra a gépet.

Hibakód: 0x8007025D

Eredeti Windows lemez, tegnap vettem a boltban. Totál ki vagyok bukva, mert sokszor csináltam már ilyet, ilyet egyszer se írt ki. Az összes másik partíciót formáztam, baj elvileg nem lehetne. A termékkulcsot se fogadta el valamiért. Ez is furcsa. Ilyenkor most mi a szart tudok csinálni? Nagyon ki vagyok akadva...eredeti Windowst akartam a Defender miatt, és most gyakorlatilag Windows sincs a laptopon. Valakinek van valami tippje?

2020. okt. 23. 14:22
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Hibás HDD, RAM vagy DVD meghajtó is okozhat ilyet.

Vagy esetleg a pendrive telepítővel nézd meg, hátha a MBR helyett GPT-s lett a HDD.

Ha elindult a telepítő > nyiss parancssort: Shift+F10 > diskpart > list disk > a GPT oszlopban csillagozza ha ilyen > select disk 0 (vagy ami a sorszáma) > convert mbr > exit

[link]

2020. okt. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!