Hogyan telepítsem rá vissza a macOSt?
Ha kiemelted a kérdést, akkor gondolom nem sikerült az előző hozzászólásomban leírtak szerint megoldani.
Megírhatnád, hogy hol akadtál el, és melyik MacBook modell pontosan? (hátha jó régi)
Bár írtad, hogy nem működik a hálózat, - az internetes visszaállítást azért írtam, mert hátha csak a wifi-vel van gondod és kábelen sikerülhet csatlakozni. (igaz ezt nem hangsúlyoztam ki)
Ez is ugyanazt írja:
Bekapcsoláskor Command+R kombinációt nyomni és wifi/kábeles csatlakozásnál megjelenik a földgömb és indul a telepítés.
Gondolom akkor ismerős sincs, akinek az Apple gépén csinálhatnál egy telepítőt.
TransMac-ot próbáltad?
Csak nem az a gond, hogy nem találtál DMG telepítőfájlt a megadott linken? (Catalinát és High Sierrát is kipróbáltam, működik)
Vagy el is viheted egy Apple kereskedésbe/szervizbe, ott biztos raknak rá rendszert, persze valószínűleg nem ingyen. (előtte telefonon rá tudsz kérdezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!