Win 10particionálással, megtudom azt csinálni hogy 3 winchester van a gépben, és kettőhöz nem nyúlok, a 3. 2 fele van osztva, Szeretném egy meghajtóvá tenni de adatvesztés nélkül, úgy hogy van rajta egy rendszer de az nem kell már?
Szeretnéd összevonni a 2 partíciót (a 3. vinyón) ?
EaseUS tudja elvielg, hogy egyikről se kell törölni semmit (egymás melletti partíciók esetén), a windows partíciómanager csak úgy, hogy törlöd a 2.-at, majd növeled az 1. méretét.
#2-es Ránéztem hivatalos oldalra és ott az áll, hogy:
"Management, do you know how to merge two hard drive partitions without deleting partitions, formatting or losing data? Or can you combine non-adjacent partitions?
Here, EaseUS partition magic software comes to help you merge partitions in Windows 7 without data loss. With this tool, you can directly merge two adjacent partitions without removing other partitions. "
Szóval ez alapján már biztos is vagyok.
Ettől függetlenül az ilyen műveletek előtt, mindig érdemes mentést csinálni.
Bocsi, éppen írtam kérdező, de akkor tehát az 500gb-os mondjuk két 250gb-os partícióra volt osztva, akkor easeus merge funkcióval.
Viszont, mivel mindig írod a többi cuccost is, hogy vannak más vinyóid, ha azokat is be akarnád rakni egy egységbe az már más tészta.
Az EASEUS-t szedd le! Van Free verziója is.
A supportnál peddig vannak videó tutoriálok is.
XP-től kezdve használom.
Még annyi, ha még nem csináltál ilyent, akkor adj nevet a meghajtóknak, nehogy olyan partíciót törölj, ami fontos!
(Legalább a törlendő partíciónak, mondjuk "DELETE".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!