Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan szerezhetném vissza az...

Hogyan szerezhetném vissza az adataimat?

Figyelt kérdés
Sajnos pár hete óvatlanul formáztam a telefonom memóriakártyáját, aminek következtében minden adatom letörlődött róla. Utána egy zenei album le lett rá töltve/ ez kb16 számot takar/ majd áthelyeztema telefonom tárhelyére. Próbáltuk különböző programokkal visszahozni a kb 300 zeném és 500 képem, de mindig csak azt a 16 számot találja meg. Nagyon fontosan mint a zenék mint a fényképek nekem, de fogalmam sincs hogyan lehetne visszacsinálni. Szakszervízben meg tudják oldani, vagy ott is ugyan azt a programot használják amivel én próbálkoztam?

2018. jún. 8. 01:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha le lett formazva, akkor sajnos teljesen kitorli.
2018. jún. 8. 03:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Ihatsz rá hideg vizet, azok örökre elvesztek!
2018. jún. 8. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:

De ha tudod, hogy fontos adatok vannak rajta, akkor miért formázod? Minimum kétszer rákérdez a Windows, hogy biztosan akarod-e, véletlenül nem lehet formattálni.

Ha azokat a területeket nem írta felül a zenei album, akkor adatmentő cégek vissza tudják nyerni a cuccot, sok-sok tízezer forintért.

2018. jún. 8. 10:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem Windowson csináltam hanem telefonon. Rohantam és csak rákérdezett,nem volt időm végigolvasni. A "miért nem figyeltél oda " kommenteket mellőzzétek, mivel kérdést tettem fel, és segítséget kértem.
2018. jún. 8. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:

"miért nem figyeltél oda " kommenteket mellőzzétek"

Jó, akkor ezt mellőzőm.

SEHOGY.

2018. jún. 8. 17:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért kell rögtön bunkónak lenni. Ennyire primitív mindenki? Miért kellene értenem a számítástechnikához? Normálisan tettem fel a kérdést, normális válaszokar is várok!
2018. jún. 9. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez miért bunkó???

Te vagy az a kérdező - tipikus - aki bedurcizik ha az ember tömören leírja az igazságot. Írhatnám, hogy legközelebb jobban figyelj, de hát ez a másik amit nem akarsz hallani.

Törölted, majd felülírtad. Nem lehet visszahozni. Ez van!

2018. jún. 9. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:

" te vagy aki bedurcizik"

Le lehet írni a választ más hangnemben is. Nem véleményt kértnem hanem választ. Egyébként meg csak úgy mondom hogy informatikus barátnôm megcsinálta. Ha te sem értesz hozzá akkor ne okoskodj...

2018. jún. 10. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Akkor nem formattáltad, csak letörölted a rajta levő adatokat. Nagyon nem ugyanaz.
2018. jún. 10. 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"Le lehet írni a választ más hangnemben is."

- Az első válaszom az volt, hogy "SEHOGY".

Áruld már el nekem, hogy ebben mi a bántó hangnem??? Egy szó az egész.

"Nem véleményt kértnem hanem választ."

- Nem vélemény volt, hanem válasz.

"Egyébként meg csak úgy mondom hogy informatikus barátnôm megcsinálta. Ha te sem értesz hozzá akkor ne okoskodj..."

- Ezt meg csak azért írtad, hogy visszavágj. 1000 fájl felülírva. Kétlem hogy "megcsinálta". Ennek jó része elveszett. Aki ért hozzá az tudja, aki meg nem annak ott van az informatikus barátnője, de ha ilynened van akkor miért nem hozzá fordultál elsőre?? ?)

2018. jún. 10. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!