Mennyi ido alatt lehet megtanulni az excell osszes letezo funkciojat?
A függvényekre gondolsz?
Sok olyan van köztük, amit egy-egy terület szakemberei használnak csak, pl. projektervezéshez, statisztikához. Azokat te nem fogod tudni alkalmazni szakismeretek nélkül.
Én gimiben tanultam 2 évig emelt óraszámban infót, aminek jelentős része excel volt. Most az egyetemen 1 évig tanultunk programozni excelben ( ecxelen belül visualbasic.) Illetve vannak különböző bővítmények mint pl solver. És rengeteg olyan függvény is van benne amit életemben nem láttam ( pedig nem voltam soha rossz excelből) szóval én azt mondom hogy kit mennyire érdekel azzal arányos idő. De az összes funkcióját szinte lehetetlen tudni( ha egyetemen sem kell).
Remélem tudtam segíteni.
Minden funkciót szerintem nem kell ismernie mindenkinek. Vannak benne speciális dolgok. Azt kell ismerni amit használni szeretnél.
Amúgy szerintem a szoftver annyira összetett, hogy nem hiszem, bárki is használná és ismerné az összes létező lehetőségét.
Ha mégis akkor annak az embernek már nem kell semmi máshoz értenie, bármely területen biztosítva van a megélhetése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!