Windows 10 Home legálisan mennyiért kapható? És honnan tudom hogy legális?
Az árban állítólag nagy a szórás.
Ez pl. vajon legális, valódi?
Emag, de bolgár a forgalmazó úgy látszik.
Ilyenkor a telepítőt hogy kapom meg?
Köszönöm!
A NAV sem fog megbüntetni, ha fizettél egy legális szoftverért. Max a Microsoft perelhetne be.
Az meg hogy huszadjára is azt sulykolod, hogy csak EU-n kívüli cégek árulják, az szánalmas. Értsd már meg Pistike, hogy magyar cégek is árulják, mert teljesen legális... Egyedül a Microsoftnak nem tetszik, meg neked ez a helyzet...
Ha már Kínából vennéd, ottani cégtől, te is cégként az kacifántosabb lenne. Nem hiszem, hogy ilyen ügyben született már ítélet. Nem lehet tudni, hogy mi lenne a vége. Végülis te itt az EU-n belül vettél valamit, aki EU-n kívül árulta az a kínai. Valószínűleg kínaiért már csesztetnének, de ezek német, norvég stb liszenszek
Kìnait nem lehet, utànaolvastam.
Az EU területén forgalomba hozott szoftverlicencek továbbértékesítését az eredeti gyártó nem korlátozhatja. Erről az EU Bírósága 2012-es döntésében megerősítette a használtszoftver kereskedőket, és ez az egész Unió területén érvényes.
Tehàt csak az EU területén forgalomba hozottra érvényes, kínaira nem.
Szóval ha a te cégednél vizsgàlatit indít a NAV, akkor szerencsés, ha megvan hozzà a dokumentàciód róla, hogy ezt eredetileg is EU területén adtàk el először. Ezt az àrustól nyugodtan el is kérheted előre.
Magànszemélyként viszont kàr foglalkoznod vele, hacsak nem piszkàl a lelkiismereted.
Kérdezőnek: ha ennyire érdekelj, akkor nyugodtam írj az emagnak, és kérdd el a dokumentàciót. Hidd el, van neki hozzà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!