Windows 10 Home legálisan mennyiért kapható? És honnan tudom hogy legális?
Figyelt kérdés
Az árban állítólag nagy a szórás.
Ez pl. vajon legális, valódi?
Emag, de bolgár a forgalmazó úgy látszik.
Ilyenkor a telepítőt hogy kapom meg?
Köszönöm!
2020. okt. 10. 12:55
11/43 anonim válasza:
Helyesbítve a kommentem Upgradelni lehet, de újraértékesíteni NEM!
12/43 anonim válasza:
Most nincs agyam/türelmem belemenni, de anno erre hivatkozva mondták, hogy pl egy használt OEM Windows újra értékesíthető:
13/43 anonim válasza:
Keresd meg nekem ebben a dokumentumban azt a részt ahol benne van egy szóval is az operációs rendszer.
14/43 anonim válasza:
Szerinted milyen szoftverekre vonatkozik az ítélet?
15/43 anonim válasza:
Írtam, hogy milyen szoftverekre vonatkozik. Ezért is volt ez hiszti tárgya. Operációs rendszerre egyáltalán nem vonatkozik. Tervező és egyéb brutálisan drága szoftverekre igen.
17/43 Igor Igorovics válasza:
Ha nem lenne legális, akkor nem adnának számlát róla.
18/43 anonim válasza:
#17-es
Nézz utána, hogy ezek a cégek hol is vannak bejegyezve. :D
Én még egy olyannal nem találkoztam aminek normális MAGYARORSZÁGI telephelye lett volna, nem pediglen valami ROMÁN, ALBÁN, BOLGÁR, OROSZ 1000 fős falu.
20/43 Igor Igorovics válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!